Over ons

Sportcentre-Nebbeciric is een gemotiveerd bedrijf die de klant centraal zet. Wij zijn een nieuw bedrijf die graag wilt groeien. De sportsector is 1 van de meest snel groeiende sectoren die er is, wij proberen hier in mee te groeien en een groot en bekend bedrijf te worden. Wat ons gaat helpen in deze groei is onze klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf is opgericht door Marloes, Marloes ziet dat het bedrijf potentie heeft en een snelle groei kan evenaren. Sportcentre-Nebbeciric is gevestigd in Nootdorp, hier opereren wij met veel plezier. Het kantoor is 5 dagen per geopend van 09:00 tot 17:00. Heeft u interesse kom dan ook een keer langs!

Werkwijze

Sportcentre-Nebbeciric werkt als een tussenbedrijf, dat houdt in dat wij u doorverbinden naar een bedrijf waar u naar op zoek bent. Dit doen wij in de gehele sportbranche, van personal trainers tot sportevenement locaties. Hoe gaat dit in werking? Wij krijgen van de klant een opdracht die wij gaan uitvoeren. Dus als de klant bijvoorbeeld op zoek is naar een locatie voor zijn/haar sportevenement gaan wij uitzoeken waar dit het beste kan. We bekijken dan wat voor soort evenement het is en naar de wensen en behoeftes van de klant. Zodra deze onderdelen matchen met een locatie geven wij een advies aan de klant, dan is het de keuze van de klant om hier daadwerkelijk zijn/haar evenement te houden. 

Bij dit proces hanteren wij een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn ervoor om ons als bedrijf te beschermen maar ook de klant. Zo zijn er gelijke afspraken waar beide partijen zich aan moeten houden. Deze voorwaarden kunt u vinden in de offerte die wij u opsturen voor de samenwerking. Gaat u akkoord met deze voorwaarden gaan wij gelijk aan de slag met uw opdracht(en). 

Contact

Wilt u meer informatie over Sportcentre-Nebbeciric of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan online maar ook face to face. Wij horen graag snel van u!

Menu